Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED

Szervek állapotfelmérése

A konzultáció során végig vesszük a jelen panaszokat, korábbi betegségeket, esetleges orvosi beavatkozásokat. Rögzítjük a tüneteket, észrevételeket, személyes adatokat. Átnézzük a korábbi orvosi leleteket, labor vizsgálatokat, egyéb vizsgálatok eredményeit. Ezt követően felvesszük a természetgyógyászati anamnézist a holisztikus tanokat szem előtt tartva. Amennyiben szükséges egyéb természetgyógyászati diagnosztikai módszerek alkalmazásával igyekszünk kideríteni a betegség valódi kiváltó okát. Végezetül kidolgozunk egy egyéni terápiás tervet.

    • az állapotfelmérés során kiderült betegségekre, kórokozókra, vegyi anyagokra, terhelésekre mind speciális egyénre szabott kombinációt állítunk össze.

Bővebb információ: www.joalis.hu

Egyéni diéta kialakítása:

    • az allergia-vizsgálat során kiderült allergiának és intoleranciának megfelelő egyéni étrend kialakítása dietetikai szaktanácsokkal

    A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta, ezért alkalmas arra, hogy a teljes szervezetet kezeljük rajta keresztül. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában. A talp alapján pontos állapotfelmérést végzünk, egyénre szabott kezelést és kiegészítő terápiát javasolunk.

Talpmasszázs és kineziológiai stressz-kezelés:

    • Ha az állapotfelmérés során kiderül, hogy a betegség oka pszichoszomatikus akkor stressz-oldásra van szükség. Ezzel a módszerrel akár több évtizede elszenvedett sérelmeinket is oldani lehet.

A betegségek megközelítésében eltérő a szemléletünk az általános egészségügyi szemlélethez képest. A szervezetet mint egészet vesszük figyelembe, hiszen ez egy tökéletes rendszer, a betegség egy jelzés, hogy valahol kibillent az egyensúlyból, ezt igyekszik tudtunkra adni.

A krónikus betegségek kialakulásához sok tényező vezet. Nem egyik napról a másikra és pláne nem véletlenszerűen alakulnak ki. Az a szerv ahol krónikus probléma, gyulladás, szövetelhalás, daganat alakul ki évekig, évtizedekig terhelő tényezők sorát szenvedi el.

A krónikus betegségek kialakulásához sokféle tényető vezethet:
• Kórokozók: sajnos vannak olyan alattomos kórokozók, amelyek különösebb jelek nélkül sok-sok éven át folyamatosan gyengítik az immunrendszert. Baktériumok közül a leggyakoribbak a streptococcusok, staphylococcusok, E-coli, Borelia stb. Vírusok között is találunk immungyengítőket, például a tévesen alábecsült herpesz vírus fajtákat mint pl a Cytomegalovírus, az Epstein-Barr vírus és más törzsből a Coxsackie vírus, HPV. Ezen vírusok valamelyike szinte minden „autoimmun”-nak titulált betegség hátterében megtalálható. Sőt, nemcsak az autoimmun-betegségek esetében, hanem a daganatos betegségek hátterében is. Természetesen vannak olyan gombák és paraziták is, amelyek folyamatos terhet jelentenek az immunrendszernek. A különböző kórokozók rezgései alapján ezek is vizsgálhatóak az állapotfelmérés során.

• Vegyi anyag terhelések: különböző kemikáliák, nehézfémek, élelmiszer adalékanyagok, légszennyező anyagok mind-mind legyengítik annak a szervnek a működését, amelyben felhalmozódnak és nagyszerű táptalajt biztosítanak a különböző kórokozók számára. Ilyen esetben ezeknek a szerveknek a célzott tisztítására van szükség.

• Metabolitok: az anyagcsere folyamán keletkező káros anyagcsere melléktermékek. Leggyakoribb metabolitok a kazein, glutén, gliadin. A metabolitok felhalmozódása az elégtelen emésztéshez vezethető vissza. Ha gyulladás van a belekben, felszaporodnak olyan kórokozók melyek miatt nem megfelelő a tápanyagok lebontása, felborul a normál bélflóra (diszbiózis) és ezáltal megváltozik a bél áteresztő képessége. A lyukas bél szindróma miatt felszívódnak olyan fehérje részek, melyek nincsenek alkotó elemeikre bontva, bejutnak a vérkeringésbe ahol viszont az immunsejtek ellenségként ismerik fel ezeket a nagy fehérje molekulákat. Az immunrendszer elkezd ellenük dolgozni, így kialakul egy tejfehérje vagy glutén érzékenység. A metabolitok nem csak az emésztőrendszerben okozhatnak megbetegedést, tehát nem feltétlenül emésztési jellegű panasza lesz az étel-intoleranciás embernek, viszont test szerte lehetnek gyulladásos problémái, beindulhat egy autoimmun betegség, ízületi gyulladás, pajzsmirigy problémák, depresszió, hajhullás, bőrproblémák, kiütések, ekcéma… A megoldás nem csak az adott élelmiszer elhagyása, helyre kell hozni a károsodott bélszakaszt, különben egyre több élelmiszerre alakul ki érzékenység.

• Hiányállapotok: Ha valamelyik vitaminból, ásványi anyagból vagy nyomelemből tartósan hiányt szenved a szervezet akkor sem megfelelő az immunvédekezés. Leggyakrabban az állapotfelmérés során az alábbi hiányokat szoktuk találni: B-vitamin csoport, D-vitamin, magnézium, szelén, cink, vas.

• Tévesen megválasztott táplálékkiegészítő:
Az immunsejtek vizsgálata során kiderítjük, hogy mely sejteknél van a hiba. Ennek megfelelőn tudunk táplálékkiegészítőket ajánlani, de NEM FOGLALKOZUNK SEMMILYEN TERMÉK FORGALMAZÁSÁVAL, ÍGY NINCS LEHETŐSÉG VÁSÁRLÁSRA A HELYSZÍNEN. Sajnos elég gyakori, hogy az immunrendszer pont azon sejtjeit erősítik az immunerősítők melyből eleve túltermel, így nemhogy javítanának egy krónikus betegség esetében a helyzeten, hanem sokkal inkább rontanak. Lehetőség van a fogyasztott táplálékkiegészítő személyre szabott mérésére is, kérjük hozza magával a vizsgálat alkalmával.

• Lelki terhelő tényezők és a stressz. Lelki állapotunk nagyon is befolyásolja testi egészségünket. Ha tartósan beteg a lelkünk az előbb utóbb megmutatkozik testi tünetekben is. A tartós stressz szintén sokat ront az általános állapotunkon, a testünk állandóan feszült, ugrásra kész, a folyamatos készenlét kimeríti a mellékvesét, állandó fáradtság lesz rajtunk úrrá, felborul a hormonrendszerünk.

Célunk megtalálni az immunrendszer hibáit és a betegségek kialakulásának tényleges okát, a felhalmozódott méreganyagokat és a testből eltávolítani őket.

A módszer, mellyel meg tudjuk állapítani a szervezetünket károsító tényezőket a biorezonancia. A biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy biorezonanciás készülékbe vezetjük, amely megmutatja az eltéréseket. A páciens megfog egy elektródát miközben a másik tenyerén egy adott ponton tollszerű elektródával történik a vizsgálat. A vizsgálat fájdalom és tűszúrás mentes. A biorezonancia készülék megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapothoz képest. A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésével új távlatok nyíltak meg az orvoslásban. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

Foglaljon időpontot

    Plazmagenerátor