Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED
Covid, Post Covid Tapasztalatok
Biorezonanciás felmérés > Covid, Post Covid Tapasztalatok
Biorezonanciás felmérés > Covid, Post Covid Tapasztalatok

Covid, Post Covid Tapasztalatok

Rejtélyes betegségek, régi, már elfeledett problémák kiújulása, autoimmun és daganatos betegségek tömkelege, izom- és ízületi tünetek, szív- és érrendszeri panaszok… Természetgyógyászként és biorezonanciás szakemberként így tudnám összefoglalni az elmúlt két év Koronavírus és Post Covid tapasztalatait.
Laikusként azt gondolhatnánk, hogy a tüdőt, légutakat viseli meg a betegség leginkább. De ez sajnos csak a jéghegy csúcsa amit látunk az akut betegség idején. Rengeteg megmagyarázhatatlan tünettel találkoztam az elmúlt időben és soknak a hátterében mutatta a biorezonanciás gép a Corona vírust. Azt, hogy ez a vírus maradvány az oltásból vagy a fertőzésből maradt-e vissza nem tudjuk már biztosra megmondani és talán mindegy is. Azt viszont, hogy a tünetek hátterében ott van akár a tüske fehérje látni szoktuk.

A Post Covid tünetek rendkívül szerte ágazóak lehetnek. A teljesség igénye nélkül:

 • Idegrendszeri tünetek: szédülés, fejfájás, migrén, depresszió, pánikbetegség, fülzúgás, zsibbadás (extrém sok a nyelvzsibbadásos eset van)
 • Emésztőrendszeri tünetek: tartós hányinger, hasmenés, hasi diszkomfort érzet, hasfájás, puffadás, glutén érzékenység – a COVID miatt felborult bélflóra és emésztőenzimek hiánya
 • Szív- és érrendszeri tünetek: szívkörnyéki fájdalom, szívritmus zavar, rögképződés
 • Autoimmun betegségek: pajzsmirigy betegségek, ízületi tünetek, sclerosis multiplex-szerű tünetek
 • Hormonrendszeri borulások, menstruációs zavar, PCOS,
 • Légzőrendszeri tünetek: allergia, asztma
 • Daganatos megbetegedések: leggyakrabban mell, prosztata, petefészek, vastagbél érintettség
 • Érzékszervi tünetek: hallászavar, füldugulás, látászavar
 • Bőrtünetek: kiütések, foltok, ekcéma jellegű bőrproblémák, spontán lila foltok megjelenése a bőrön
 • Mozgásszervi tünetek: gerinc fájdalom, izomfájdalmak, ízületi gyulladások, derék és/vagy nyakfájás
 • Egyéb nem szokványos, furcsa tünetek is lehetnek

Mit lehet tenni a Long Covid / Poszt Covid szindróma tünetei enyhítésre?

A Corona vírus már a mindennapjaink, az életünk részévé vált. Amit tehetünk az egészségünk érdekében az, hogy kiegyensúlyozzuk az immunrendszerünket. Ezekre vannak különböző gyógynövények, méhészeti termékek, vitaminok, táplálék kiegészítők stb. és célzottan használunk vírus kivezető szereket. (Ezeket személyre szabva tudjuk kimérni a biorezonanciás géppel mert mindenkinek másra van szüksége az immunrendszer egyensúlyához – lehet hozni is mintákat táplálék kiegészítőkből és vitaminokból. Nem forgalmazunk semmilyen terméket).
Viszont legalább ennyire fontos az is, hogy lelkileg is kiegyensúlyozottá váljunk és legyen valamilyen stressz-levezető módszerünk. Stressz levezetésre alkalmas többek között a mozgás, meditáció, tánc, beszélgetések, kreatív és alkotó tevékenységek, kirándulás, horgászat, állatokkal való kikapcsolódás…. Stb. Csak egy a fontos, hogy szeressük csinálni szívvel lélekkel mert akkor működik igazán, ne kényszeresen csináljuk mert le kell vezetni a stresszt.
Plazmagenerátor