Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED
Természetgyógyász kezelések

Kapcsolat

Kedves Vendégek!
Ezentúl a szolgáltatások elérhetőek Bükkszenterzsébeten, gyönyörű környezetben, nyugalomban, a természet erejét is a gyógyításba bevonva. Elköltöztünk egy csodálatos természetközeli helyre a Bükkbe. Szeretnék minőségben is mást nyújtani a hozzám érkezőknek. Aki ismer az tudja, hogy legtöbbször a biorezonancia sem csak biorezonanciás felmérés mert bizony a problémák mélyére megyünk (ha a helyzet engedi és a vendég is ezt szeretné), előkerülnek mély lelki traumák és akár generációs terhek is, amiknek a megoldására nem volt idő eddig egy-egy találkozó alkalmával. Ezen szeretnék változtatni így kérem a hozzám forduló vendégeket, hogy készüljenek úgy, hogy ne legyen probléma ha 2-3 órán keresztül beszélünk meg, oldunk fel egy-egy adott problémát.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karának Dietetika szakán végeztem 2006-ban. A természetgyógyászat felé mindig is nyitott voltam így ez irányban folytattam tanulmányaimat. 2014-ben tettem le reflexológia szakvizsgámat. A Voll diagnosztikával saját problémám miatt kerültem kapcsolatba. 2015 nyarán egyik napról a másikra csalánkiütéses lettem, a háziorvos beutalt allergia vizsgálatra. Az eredmény minden élelmiszerre és pollenre negatív volt ám a kiütéseim megmaradtak napokkal később is. Gyógyszeres kezelésre állítottak volna, de nem éreztem indokoltnak, míg nem tudjuk a kiváltó okot. Ekkor kerültem kapcsolatba a Voll típusú allergia vizsgálattal melynek során kiderült az allergia kiváltó oka: a görögdinnye és az instant kávé. Azonnal elmúltak a kiütések amint nem fogyasztottam az allergéneket, így nem volt szükséges az évekig tartó gyógyszeres kezelés.

Számomra fontos, hogy a betegségek kiváltó okát szüntessük meg, nem elég elnyomni a tüneteket. Ha az autónkon elromlik a fék és ezt jelzi a műszerfalon a lámpa nem az a megoldás, hogy leragasszuk a visszajelző lámpát, inkább megjavítjuk a féket. A betegségek kapcsán sem a tüneti kezelés nyújtja a végleges megoldást. A Voll diagnosztika során a célom az, hogy megtaláljuk a szervezet gyenge pontjait, az immunrendszer hibáit, megtalálni a betegségek valódi okát. Megkeresem a gócpontokat, ahonnan a fertőzések újra és újra előtörnek, megnézem, hogy vannak-e a szervezetben terhelő toxinok, nehézfémek, vegyi anyagok, milyen állapotban vannak az egyes szervek, van-e élelmiszer allergia, por-, állatszőr-, virágpor allergia. A vizsgálat során kiderült problémákra mindig egyéni terápiás tervet készítünk.

Szakterületek:

– emésztési problémák: puffadás, hasfájás, görcsök stb
– táplálék allergiák: biorezonanciás vizsgálat 145 -féle allergénre
– krónikus fertőzések, gyulladások, fájdalmak okának kiderítése
reflexológia: talpmasszázs. A talpon idegpontok találhatóak, ezek kapcsolatban vannak egy-egy szervvel. Ezek az idegpontok a mikroterületek, azaz a reflexzónák. Ezen zónák ingerlésével, masszázsával kapcsolat létesíthető az adott zóna és a hozzá tartozó szerv között és így ingerhatást lehet kifejteni, ezzel megindítjuk a szervezet öngyógyítását, kiváló prevenciós módszer is.

Frekvencia terápia

kineziológiai szalag ragasztás: A kineziológiai szalagok segítséget nyújtanak az izom- és ízületi fájdalmakban, és lerövidítik a gyógyulási időt. Az izomtónus javításával, az ödémák csökkentésével, a nyirokkeringés fokozásával és a teherbírás növelésével a hát, a nyak, karok, lábak vagy az ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások enyhítésében is segítséget nyújt. Sérülés vagy fájdalom esetén a felragasztást követően azonnal érezhető a hatása. Megőrzi a páciens mozgásszabadságát akár sportolás, zuhanyzás közben, nem korlátozza vagy akadályozza a beteget munka vagy más, a mindennapi élethez tartozó tevékenység gyakorlása során. Ajánlott az alábbi panaszoknál: gerinc fájdalmak, húzódások, rossz tartás, térd- comb- bokatáji fájdalmak, váll fájdalmak, teniszkönyök, lúdtalp, ödémák.

Stresszoldás One Brain kineziológiai módszerrel: Kisgyermekkorunktól fogva számos negatív érzelmi hatás ér bennünket: rossz szülői minta, sérelem, kudarc, félelem, fájdalom, trauma (stressz), amelyek jelenünkre és jövőnkre kihatva betegségeket okoznak, megfosztanak bennünket a tudatos és egészséges élet lehetőségeitől. A kineziológiai kezelés célja a jelenbeli és múltban átélt, a tudatalattiban és sejtszinten elraktározott stressz által okozott blokkok feloldása speciális korrekciós technikákkal, sémákkal, pszichológiai eszközökkel. A kezelés eredményeként szervezetünk visszakapja energetikai egyensúlyát, aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. Tudatos énünk pedig visszakapja az önbizalmát,az önfejlesztés és a szabad választás lehetőségét a boldog és kiteljesedett jövő építéséhez.

    Plazmagenerátor