Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED
Frissítő, regeneráló talpmasszázs
Biorezonanciás felmérés > Talpmasszázs és reflexológia
Biorezonanciás felmérés > Talpmasszázs és reflexológia

Talpmasszázs és reflexológia

Árulkodó talpak? Avagy mutasd a talpad, megmondom hol a baj

Talpmasszázs Budapest, Bartók Béla út 95

A reflexológia hagyományos értelemben véve taplmasszázst jelent. De jóval több ennél: diagnosztikai módszer, mellyel testi-lelki bajaink is felderíthetőek, szelíd kezelési módszer, mely a szervezet öngyógyító rendszerének aktiválásával segít bajainkon. A talpunkon több ezer idegvégződés található, melyek behálózzák egész testünket. Ha a szervezetben valahol megbomlik az egyensúly vagy megbetegszik egy szerv annak „kézzel tapintható” jelei vannak a lábakon, talpakon.

A lerakódások elég sokfélék lehetnek a probléma fennállásának idejétől és komolyságától függően. A talpmasszázs alkalmas állapotfelmérésre, megelőzésre és kezelésre egyaránt. A kezelés alatt beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, megindul a méreganyagok kiválasztása, így fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása egy-egy kezelés után, hogy a felszabadult méreganyagok ki is tudjanak ürülni a szervezetből.

A talpmasszázs erősíti az immunrendszert, csökkenti a fájdalmat (pl derékfájás, ízületi fájdalmak stb), oldja a mindennapi stresszt, megszünteti a nyirokpangást.

A talp bőre is informatív: a színe, az esetleges bőrkeményedések, egyéb bőr jelek mind-mind árulkodóak. A talpon sokszor tapinthatóak lerakódások, göbök, ezek is jelzik, hogy az adott szerv területén valami nincs rendben. Ezeket a lerakódásokat a pontnyomásoknál kísérheti fájdalom innen is érezhető, ha a szerv gyulladásban van vagy akut probléma van vele. A kezelés során fájdalomhatárig dolgozunk.

A rendszeresen végzett reflexológiai kezelés segíti a szervezet harmóniájának helyreállítását, segít az egészségmegőrzésben és a stresszkezelésben, valamint az orvosi- vagy egyéb természetgyógyászati terápiák kiegészítéseként segíti a gyógyulást is.

Plazmagenerátor