Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED
Babavárás

Babavárás

Nem jön a gyermekáldás? Keresd meg a valódi okot!

Magyarországon a statisztikai felmérések alapján a párok közel 18-20%-a meddő. Sajnos egyre gyakrabban találkozunk olyan esetekkel amelyekben az orvosi vizsgálatok, mesterséges megtermékenyítés sem hoz sikert.

Természetgyógyászként próbáljuk holisztikusan megközelíteni a terméketlenség okát, a biorezonanciás vizsgálatok alapján nagyon gyakori a korábbi érzelmi sérülés, a lelki blokkok. Testi akadálya is lehet a fogantatásnak, többször találkoztam olyan esettel, hogy a hölgyeknél a nemi területen levő különböző gócpontok jelentenek akadályt. Elég gyakori sajnos az is, hogy az élelmiszer intolerancia van a háttérben.

A természetgyógyászati vizsgálat alapján el tudjuk kezdeni célzottan a szervezet segítését, méregtelenítését. A lelki traumák, sérülések sokszor nem tudati szinten vannak, hanem mélyen rejtve tudat alatt. Ezek megoldására kiváló módszer a kineziológia. A kineziológiai kezelés során izomteszteléssel tudunk a tudatalattival kommunikálni, a korábbi érzelmi sérülések felszínre hozatalával és oldásával összeáll a kép, hogy milyen okok voltak eddig rejtve, miért nem sikerült a gyermekáldás.

Amennyiben élelmiszer intolerancia áll fent az folyamatosan oxidációs stressznek teszi ki a szervezetet, ami miatt komoly hormonális eltérések lehetnek. Ha kivonjuk az étrendből a problémát okozó élelmiszert vagy élelmiszereket az jelentős javulást hoz a hormonháztartásban gyógyszeres kezelés nélkül.

Amennyiben fertőzési gócpontok is vannak a szervezetben Joalis homeopátiás szereket szoktunk alkalmazni. Ezek személyre szabható terápiát biztosítanak annak megfelelően, hogy a szervezet mely területén és milyen típusú kórokozó tartja fent a problémát. A leggyakoribb gócpontok a meddőség hátterében: petefészkek, méh, vese, bélrendszer, pajzsmirigy, egyéb hormonszervek. A nemi területeken lerakódott méreganyagok, nehézfémek is lehetnek akadályozó tényezők. Ezeknek a kivezetésére, a szervezetből való eltávolítására is megvannak a megfelelő homeopátiás szerek, melyeket szintén személyre szabottan célszerű alkalmazni.

Alkalmazható készítmények:
Joalis GYNODREN: gócnyitó szer a nemi szervekben levő gócokra
Joalis ATV (vírusokra)/ NO (baktériumokra)/ YEA (gombákra) annak megfelelően, hogy milyen
kórokozó típus van az adott gócokban
Joalis THYREODREN: pajzsmirigy gócokra
Joalis COLDREN: bélrendszerben levő gócokra
Joalis HARM: hormonrendszer beállítására

Plazmagenerátor