Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED
Kutya, macska, ló biorezonancia felmérés
Házi kis kedvencek: kutya, macska, ló biorezonanciás felmérése
Biorezonanciás felmérés > Kutya, macska, ló – Állat tesztelés: Biorezonancia felmérés
Biorezonanciás felmérés > Kutya, macska, ló – Állat tesztelés: Biorezonancia felmérés

Kutya, macska, ló – Állat tesztelés: Biorezonancia felmérés

  • A biorezonancia hatékony vizsgálati módszer, mely kvantumfizikai alapokon működik. A vizsgálat szőrmintából történik. Az állat levágott szőrének teljes hosszára szükség van a vizsgálathoz, hosszú szőr esetén kb.15-20 szál, rövid szőrminta esetén kb. 30-50szál. A szőrminta 10 napon belül használható fel vizsgálati célra.

Mit nézünk a vizsgálat során?

  • belső szervek állapotát (emésztőrendszer, légzőszervek, csontok, hormontermelő szervek, idegrendszer, agy, szív és érrendszer, ízületek, nemi szervek, érzékszervek, húgyrendszer, fogak, mozgásrendszer,)
  • gócpontokat keresünk
  • terhelő vegyi anyagok jelenlétét a szervezetben
  • nehézfémek jelenlétét
  • kórokozók jelenlétét különböző szervekben
  • vitamin-, nyomelem- és ásványi anyag hiányt
  • allergén élelmiszereket
  • felső-légúti allergiát
  Speciális esetben vizsgálható az állatok takarmányának, tápjának, táplálékkiegészítőjének, gyógyszerének az állatra gyakorolt hatása is, kérjük ezt előzetesen jelezze amennyiben szükséges.

  A kineziológia hatékony módszer a régi, feldolgozatlan érzelmi stresszek feloldására. Ilyen érzelmi terheltségek előfordulnak az állatoknál is. Tapasztalatunk szerint gyakran van ilyen gond az örökbefogadott vagy ismeretlen előélettel rendelkező állatoknál. Érdekesség, hogy a gazdi és a háziállat lelki állapota sokszor nagyon hasonló ezért különösen ajánlott, hogy a gazdin keresztül vagy azon az emberen keresztül oldjuk a háziállat lelki sérülését akivel a legszorosabb a viszonya.

Néhány példa a lelki sérülésekre:

1. Versenylóból családi kedvenc:

  A ló a mindennapos versenyből és a teljesítmény kényszerből nyugdíjazásra került. Az állat sokszor volt indokolatlanul feszült, megbízhatatlan az új családnál. A kineziológiai oldás során az izomtesztelésnél kiderült, hogy volt rossz élménye közlekedés kapcsán és a versenyből származó stresszt is oldani kellett nála. Az oldás után teljesen megnyugodott, alkalmassá vált terápiás lónak kisgyermekek mellé.

2. Örökbefogadott kutya rettegett a férfiaktól:

  Negro nevű örökbefogadott kutya látszólag indokolatlanul rettegett a férfiaktól, köztük a családfőtől is. A kineziológiai oldás alatt kiderült, hogy a kutyust az eredeti férfi gazdája verte. Az oldás során tudatosítottuk benne, hogy nem minden férfi viselkedik így, bízhat az emberekben, nem fogják bántani. Azóta elfogadta a férfiakat, sokkal kevésbé félős.

3. Kedvetlen ló

  Egy ló elveszítette a társát. Voltak körülötte a lovardában más lovak is, de ő benne maradt a gyász állapotában, napokig folyt a könny a szeméből, sírt. Az eset után évekkel is mélabús, kedvetlen, rendkívül szomorú. Az oldás során kiderült, hogy a társa után vágyik, nem akar élni, nem tudta elengedni.( Az érdekesség kedvéért. A gazdi is benne volt egy ilyen ügyben, nem tudta elengedni az elhunyt nagymamáját, így a lova csak ezt a mintát követte és ezt mutatta neki, hogy ettől boldogtalan…) Az oldást követően fokozatosan nyerte vissza életkedvét és ma már a szeme csillogása is visszatért.

Árak

Kontroll vizsgálat (6 hónapon belül) személyes vagy online/telefonos konzultációval
12.000 Ft
Kontroll vizsgálat (6 hónapon belül) e-mailes tájékoztatóval
8.000 Ft
Legjobb ár/érték
Biorezonancia vizsgálat és személyes vagy online/telefonos konzultáció (1 óra)
15.000 Ft
Biorezonancia vizsgálat és írásos tájékoztató e-mailben:
10.000 Ft
Kineziológiai oldás a gazdin keresztül (2 óra)
15.000 Ft

Foglaljon időpontot

  Plazmagenerátor