Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED

A konzultáció során végig vesszük a jelen panaszokat, korábbi betegségeket, esetleges orvosi beavatkozásokat. Rögzítjük a tüneteket, észrevételeket, személyes adatokat. Átnézzük a korábbi orvosi leleteket, labor vizsgálatokat, egyéb vizsgálatok eredményeit. Ezt követően felvesszük a természetgyógyászati anamnézist a holisztikus tanokat szem előtt tartva. Amennyiben szükséges egyéb természetgyógyászati diagnosztikai módszerek alkalmazásával igyekszünk kideríteni a betegség valódi kiváltó okát. Végezetül kidolgozunk egy egyéni terápiás tervet.

kineziológia a test izom-mozgásainak elme által vezérelt tudományát jelöli. Lényegében egy olyan holisztikus szemléletű alternatív gyógymód, mely az érzelmi stresszek feloldásával a test energiarendszerét harmonizálja és beindítja annak öngyógyító működését. Egyben egy személyiség és képességfejlesztő módszer is.

A test soha nem hazudik, ha a megfelelő kérdést tesszük fel a megfelelő módon.(dr. George Goodheart)

Az izomtesztelés során valójában a test egy adott izmának a működését vizsgáljuk, hogy tart, azaz „erős”, vagy nem tart, azaz „gyenge”, miközben enyhe nyomást gyakorlunk a meghatározott izmot mozgató testrészre. Ez általában az elülső deltaizom és a kliens kinyújtott alkarján tesztelünk. Az izomtesztelés azon alapul, hogy a negatív érzelmek hatására az izmok elgyengülnek. Ezért, ha valakivel nagyon rossz hírt akarunk közölni, előtte megkérjük, hogy üljön le.

stresszoldás One Brain kineziológiai módszerrel: Kisgyermekkorunktól fogva számos negatív érzelmi hatás ér bennünket: rossz szülői minta, sérelem, kudarc, félelem, fájdalom, trauma (stressz), amelyek jelenünkre és jövőnkre kihatva betegségeket okoznak, megfosztanak bennünket a tudatos és egészséges élet lehetőségeitől. A kineziológiai kezelés célja a jelenbeli és múltban átélt, a tudatalattiban és sejtszinten elraktározott stressz által okozott blokkok feloldása speciális korrekciós technikákkal, sémákkal, pszichológiai eszközökkel. A kezelés eredményeként szervezetünk visszakapja energetikai egyensúlyát, aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. Tudatos énünk pedig visszakapja az önbizalmát,az önfejlesztés és a szabad választás lehetőségét a boldog és kiteljesedett jövő építéséhez.

Kiknek ajánlott?

Kortól, nemtől, világnézettől függetlenül bárkinek. Annak, aki úgy érzi változtatnia kell valamin, mert így nem mehet tovább. Aki életének bizonyos területén elakadt, blokkolva, sikertelennek, céltalannak érzi magát. Aki több önismeretre szeretne szert tenni, vagy elhagyni a régi, már nem működő szokásokat, hiedelmeket, hitrendszereket, rossz beidegződéseket, viselkedési mintákat, reakciókat. Aki javítani szeretne kapcsolatain, kommunikációs készségein. Túl sok a stressz, az elvárás, nincs ideje, energiája, kedve semmihez? Mindig ugyanabba a helyzetbe kerül. Esetleg tanulási nehézségekkel küzd, félelmek, fóbiák, függőségek akadályozzák a továbbhaladásban.

Minden klienssel egyéni terápiát dolgozunk ki, minden eset egyedi.

  • az állapotfelmérés során kiderült betegségekre, kórokozókra, vegyi anyagokra, terhelésekre mind speciális egyénre szabott kombinációt állítunk össze.

Bővebb információ: www.joalis.hu

Egyéni diéta kialakítása:

  • az allergia-vizsgálat során kiderült allergiának és intoleranciának megfelelő egyéni étrend kialakítása dietetikai szaktanácsokkal

  • A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta, ezért alkalmas arra, hogy a teljes szervezetet kezeljük rajta keresztül. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában. A talp alapján pontos állapotfelmérést végzünk, egyénre szabott kezelést és kiegészítő terápiát javasolunk.

Talpmasszázs és kineziológiai stressz-kezelés:

    • Ha az állapotfelmérés során kiderül, hogy a betegség oka pszichoszomatikus akkor stressz-oldásra van szükség. A talpmasszázs segítségével
   • akár több évtizede elszenvedett sérelmeinket is oldani lehet.

Kineziológiai szalag ragasztás:

A vegyi anyagoktól mentes, rugalmas, lég- és víz áteresztő pamutszalagok anélkül lazítják vagy épp stabilizálják a sérült szövetet, hogy korlátoznák annak szabad mozgását. Jelentősen csökken a fájdalom, ennek hatására jobban tud mozogni az adott testrész, így javul a nyirokkeringés, gyorsabb a gyógyulás.

A kineziológiai szalagok segítséget nyújtanak az izom- és ízületi fájdalmakban, és lerövidítik a gyógyulási időt. Az izomtónus javításával, az ödémák csökkentésével, a nyirokkeringés fokozásával és a teherbírás növelésével a hát, a nyak, karok, lábak vagy az ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások enyhítésében is segítséget nyújt. Sérülés vagy fájdalom esetén a felragasztást követően azonnal érezhető a hatása. Megőrzi a páciens mozgásszabadságát akár sportolás, zuhanyzás közben, nem korlátozza vagy akadályozza a beteget munka vagy más, a mindennapi élethez tartozó tevékenység gyakorlása során. Ajánlott az alábbi panaszoknál: gerinc fájdalmak, húzódások, rossz tartás, térd- comb- bokatáji fájdalmak, váll fájdalmak, teniszkönyök, lúdtalp, ödémák.

Továbbá:

 • Hát-, nyak- és derékfájás enyhítésére
 • Térd, könyök és csípő fájdalmakra
 • Lúdtalp korrekcióra
 • Testtartás javításra
 • Lábujj bütyök korrekcióra
 • különféle ízületi és izom fájdalmakra, sérülésekre.

Hogyan történik a ragasztás?

Rövid mozgásszervi állapotfelmérést követően kineziológiai szalagok felhelyezése az érintett testrész(ek)re.

Ellenjavallatok:

 • égett, sérült bőrfelület
 • trombózis veszély
 • tumor

Foglaljon időpontot

Request a Call back