Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED

Szervek állapotfelmérése

A konzultáció során végig vesszük a jelen panaszokat, korábbi betegségeket, esetleges orvosi beavatkozásokat. Rögzítjük a tüneteket, észrevételeket, személyes adatokat. Átnézzük a korábbi orvosi leleteket, labor vizsgálatokat, egyéb vizsgálatok eredményeit. Ezt követően felvesszük a természetgyógyászati anamnézist a holisztikus tanokat szem előtt tartva. Amennyiben szükséges egyéb természetgyógyászati diagnosztikai módszerek alkalmazásával igyekszünk kideríteni a betegség valódi kiváltó okát. Végezetül kidolgozunk egy egyéni terápiás tervet.

kineziológia a test izom-mozgásainak elme által vezérelt tudományát jelöli. Lényegében egy olyan holisztikus szemléletű alternatív gyógymód, mely az érzelmi stresszek feloldásával a test energiarendszerét harmonizálja és beindítja annak öngyógyító működését. Egyben egy személyiség és képességfejlesztő módszer is.

A test soha nem hazudik, ha a megfelelő kérdést tesszük fel a megfelelő módon.(dr. George Goodheart)

Az izomtesztelés során valójában a test egy adott izmának a működését vizsgáljuk, hogy tart, azaz „erős”, vagy nem tart, azaz „gyenge”, miközben enyhe nyomást gyakorlunk a meghatározott izmot mozgató testrészre. Ez általában az elülső deltaizom és a kliens kinyújtott alkarján tesztelünk. Az izomtesztelés azon alapul, hogy a negatív érzelmek hatására az izmok elgyengülnek. Ezért, ha valakivel nagyon rossz hírt akarunk közölni, előtte megkérjük, hogy üljön le.

Kineziológiai szalag ragasztás:

A vegyi anyagoktól mentes, rugalmas, lég- és víz áteresztő pamutszalagok anélkül lazítják vagy épp stabilizálják a sérült szövetet, hogy korlátoznák annak szabad mozgását. Jelentősen csökken a fájdalom, ennek hatására jobban tud mozogni az adott testrész, így javul a nyirokkeringés, gyorsabb a gyógyulás.

A kineziológiai szalagok segítséget nyújtanak az izom- és ízületi fájdalmakban, és lerövidítik a gyógyulási időt. Az izomtónus javításával, az ödémák csökkentésével, a nyirokkeringés fokozásával és a teherbírás növelésével a hát, a nyak, karok, lábak vagy az ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások enyhítésében is segítséget nyújt. Sérülés vagy fájdalom esetén a felragasztást követően azonnal érezhető a hatása. Megőrzi a páciens mozgásszabadságát akár sportolás, zuhanyzás közben, nem korlátozza vagy akadályozza a beteget munka vagy más, a mindennapi élethez tartozó tevékenység gyakorlása során. Ajánlott az alábbi panaszoknál: gerinc fájdalmak, húzódások, rossz tartás, térd- comb- bokatáji fájdalmak, váll fájdalmak, teniszkönyök, lúdtalp, ödémák.

stresszoldás One Brain kineziológiai módszerrel: Kisgyermekkorunktól fogva számos negatív érzelmi hatás ér bennünket: rossz szülői minta, sérelem, kudarc, félelem, fájdalom, trauma (stressz), amelyek jelenünkre és jövőnkre kihatva betegségeket okoznak, megfosztanak bennünket a tudatos és egészséges élet lehetőségeitől. A kineziológiai kezelés célja a jelenbeli és múltban átélt, a tudatalattiban és sejtszinten elraktározott stressz által okozott blokkok feloldása speciális korrekciós technikákkal, sémákkal, pszichológiai eszközökkel. A kezelés eredményeként szervezetünk visszakapja energetikai egyensúlyát, aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. Tudatos énünk pedig visszakapja az önbizalmát,az önfejlesztés és a szabad választás lehetőségét a boldog és kiteljesedett jövő építéséhez.

Kiknek ajánlott?

Kortól, nemtől, világnézettől függetlenül bárkinek. Annak, aki úgy érzi változtatnia kell valamin, mert így nem mehet tovább. Aki életének bizonyos területén elakadt, blokkolva, sikertelennek, céltalannak érzi magát. Aki több önismeretre szeretne szert tenni, vagy elhagyni a régi, már nem működő szokásokat, hiedelmeket, hitrendszereket, rossz beidegződéseket, viselkedési mintákat, reakciókat. Aki javítani szeretne kapcsolatain, kommunikációs készségein. Túl sok a stressz, az elvárás, nincs ideje, energiája, kedve semmihez? Mindig ugyanabba a helyzetbe kerül. Esetleg tanulási nehézségekkel küzd, félelmek, fóbiák, függőségek akadályozzák a továbbhaladásban.

 • Hát-, nyak- és derékfájás enyhítésére
 • Térd, könyök és csípő fájdalmakra
 • Lúdtalp korrekcióra
 • Testtartás javításra
 • Lábujj bütyök korrekcióra
 • különféle ízületi és izom fájdalmakra, sérülésekre.

Hogyan történik a ragasztás?

Rövid mozgásszervi állapotfelmérést követően kineziológiai szalagok felhelyezése az érintett testrész(ek)re.

Ellenjavallatok:

 • égett, sérült bőrfelület
 • trombózis veszély
 • tumor

Foglaljon időpontot

Minden klienssel egyéni terápiát dolgozunk ki, minden eset egyedi.

  • az állapotfelmérés során kiderült betegségekre, kórokozókra, vegyi anyagokra, terhelésekre mind speciális egyénre szabott kombinációt állítunk össze.

Bővebb információ: www.joalis.hu

Egyéni diéta kialakítása:

  • az allergia-vizsgálat során kiderült allergiának és intoleranciának megfelelő egyéni étrend kialakítása dietetikai szaktanácsokkal

  A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta, ezért alkalmas arra, hogy a teljes szervezetet kezeljük rajta keresztül. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában. A talp alapján pontos állapotfelmérést végzünk, egyénre szabott kezelést és kiegészítő terápiát javasolunk.

Talpmasszázs és kineziológiai stressz-kezelés:

  • Ha az állapotfelmérés során kiderül, hogy a betegség oka pszichoszomatikus akkor stressz-oldásra van szükség. Ezzel a módszerrel akár több évtizede elszenvedett sérelmeinket is oldani lehet.

A betegségek megközelítésében eltérő a szemléletünk az általános egészségügyi szemlélethez képest. A szervezetet mint egészet vesszük figyelembe, hiszen ez egy tökéletes rendszer, a betegség egy jelzés, hogy valahol kibillent az egyensúlyból, ezt igyekszik tudtunkra adni.

A krónikus betegségek kialakulásához sok tényező vezet. Nem egyik napról a másikra és pláne nem véletlenszerűen alakulnak ki. Az a szerv ahol krónikus probléma, gyulladás, szövetelhalás, daganat alakul ki évekig, évtizedekig terhelő tényezők sorát szenvedi el.

A krónikus betegségek kialakulásához sokféle tényető vezethet:
• Kórokozók: sajnos vannak olyan alattomos kórokozók, amelyek különösebb jelek nélkül sok-sok éven át folyamatosan gyengítik az immunrendszert. Baktériumok közül a leggyakoribbak a streptococcusok, staphylococcusok, E-coli, Borelia stb. Vírusok között is találunk immungyengítőket, például a tévesen alábecsült herpesz vírus fajtákat mint pl a Cytomegalovírus, az Epstein-Barr vírus és más törzsből a Coxsackie vírus, HPV. Ezen vírusok valamelyike szinte minden „autoimmun”-nak titulált betegség hátterében megtalálható. Sőt, nemcsak az autoimmun-betegségek esetében, hanem a daganatos betegségek hátterében is. Természetesen vannak olyan gombák és paraziták is, amelyek folyamatos terhet jelentenek az immunrendszernek. A különböző kórokozók rezgései alapján ezek is vizsgálhatóak az állapotfelmérés során.

• Vegyi anyag terhelések: különböző kemikáliák, nehézfémek, élelmiszer adalékanyagok, légszennyező anyagok mind-mind legyengítik annak a szervnek a működését, amelyben felhalmozódnak és nagyszerű táptalajt biztosítanak a különböző kórokozók számára. Ilyen esetben ezeknek a szerveknek a célzott tisztítására van szükség.

• Metabolitok: az anyagcsere folyamán keletkező káros anyagcsere melléktermékek. Leggyakoribb metabolitok a kazein, glutén, gliadin. A metabolitok felhalmozódása az elégtelen emésztéshez vezethető vissza. Ha gyulladás van a belekben, felszaporodnak olyan kórokozók melyek miatt nem megfelelő a tápanyagok lebontása, felborul a normál bélflóra (diszbiózis) és ezáltal megváltozik a bél áteresztő képessége. A lyukas bél szindróma miatt felszívódnak olyan fehérje részek, melyek nincsenek alkotó elemeikre bontva, bejutnak a vérkeringésbe ahol viszont az immunsejtek ellenségként ismerik fel ezeket a nagy fehérje molekulákat. Az immunrendszer elkezd ellenük dolgozni, így kialakul egy tejfehérje vagy glutén érzékenység. A metabolitok nem csak az emésztőrendszerben okozhatnak megbetegedést, tehát nem feltétlenül emésztési jellegű panasza lesz az étel-intoleranciás embernek, viszont test szerte lehetnek gyulladásos problémái, beindulhat egy autoimmun betegség, ízületi gyulladás, pajzsmirigy problémák, depresszió, hajhullás, bőrproblémák, kiütések, ekcéma… A megoldás nem csak az adott élelmiszer elhagyása, helyre kell hozni a károsodott bélszakaszt, különben egyre több élelmiszerre alakul ki érzékenység.

• Hiányállapotok: Ha valamelyik vitaminból, ásványi anyagból vagy nyomelemből tartósan hiányt szenved a szervezet akkor sem megfelelő az immunvédekezés. Leggyakrabban az állapotfelmérés során az alábbi hiányokat szoktuk találni: B-vitamin csoport, D-vitamin, magnézium, szelén, cink, vas.

• Tévesen megválasztott táplálékkiegészítő:
Az immunsejtek vizsgálata során kiderítjük, hogy mely sejteknél van a hiba. Ennek megfelelőn tudunk táplálékkiegészítőket ajánlani, de NEM FOGLALKOZUNK SEMMILYEN TERMÉK FORGALMAZÁSÁVAL, ÍGY NINCS LEHETŐSÉG VÁSÁRLÁSRA A HELYSZÍNEN. Sajnos elég gyakori, hogy az immunrendszer pont azon sejtjeit erősítik az immunerősítők melyből eleve túltermel, így nemhogy javítanának egy krónikus betegség esetében a helyzeten, hanem sokkal inkább rontanak. Lehetőség van a fogyasztott táplálékkiegészítő személyre szabott mérésére is, kérjük hozza magával a vizsgálat alkalmával.

• Lelki terhelő tényezők és a stressz. Lelki állapotunk nagyon is befolyásolja testi egészségünket. Ha tartósan beteg a lelkünk az előbb utóbb megmutatkozik testi tünetekben is. A tartós stressz szintén sokat ront az általános állapotunkon, a testünk állandóan feszült, ugrásra kész, a folyamatos készenlét kimeríti a mellékvesét, állandó fáradtság lesz rajtunk úrrá, felborul a hormonrendszerünk.

Célunk megtalálni az immunrendszer hibáit és a betegségek kialakulásának tényleges okát, a felhalmozódott méreganyagokat és a testből eltávolítani őket.

A módszer, mellyel meg tudjuk állapítani a szervezetünket károsító tényezőket a biorezonancia. A biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy biorezonanciás készülékbe vezetjük, amely megmutatja az eltéréseket. A páciens megfog egy elektródát miközben a másik tenyerén egy adott ponton tollszerű elektródával történik a vizsgálat. A vizsgálat fájdalom és tűszúrás mentes. A biorezonancia készülék megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapothoz képest. A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésével új távlatok nyíltak meg az orvoslásban. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

Foglaljon időpontot