Biorezonanciás felmérés
Call Today 020 8567 0707
51 Uxbridge Road, San Francisco W7 3PX
Open Hours
Mon — Sat: 8 am — 5 pm, Sunday: CLOSED
Célunk megtalálni az immunrendszer hibáit és a betegségek kialakulásának tényleges okát, a felhalmozódott méreganyagokat, továbbá a testből eltávolítani őket.

biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy biorezonanciás készülékbe vezetjük, amely megmutatja az eltéréseket. A páciens megfog egy elektródát miközben a másik tenyerén egy adott ponton tollszerű elektródával történik a vizsgálat. A vizsgálat fájdalom és tűszúrás mentes.

biorezonancia készülék megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapothoz képest.

A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésével új távlatok nyíltak meg az orvoslásban. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

  • Glutén, Tej, Laktóz, Tojás, Szója és még ezenkívül 140 féle allergén élelmiszerre történik a szűrés
  • Gyakori puffadás, hasfájás, fejfájás, hányinger, rossz közérzet, kiütések, ekcéma, hasmenés, migrén, gyerekeknél hiperaktivitás mind lehetséges élelmiszer allergia vagy intolerancia miatt

Glutén, Kazein, Cukor ; Élesztõ ; Glutamát ; Hántolt köles ; Kávé ; Kukorica ; Laktóz ; Árpaliszt; Kukoricaliszt ; Rozsliszt ; Tönkölyliszt ; Zabliszt ; Búzaliszt; Mák ; Méz ; Csíraolaj ; Napraforgóolaj ; Olívaolaj ; Repceolaj; Szójaolaj; Rizs ; Szója ; Tojásfehérje ; Tojássárgája ; Amerikai mogyoró ; Dió ; Kesudió ; Kókuszdió ; Mandula ; Mogyoró ; Pisztácia ; Szezámmag ; Ananász ; Banán ; Citrom ; Cseresznye ; Egres ; Eper ; Fekete áfonya ; Fekete ribizli ; Grépfrút ; Kiwi ; Körte ; Málna ; Mandarin ; Meggy ; Narancs ; Õszibarack ; Piros ribizli ; Sárgabarack ; Szeder ; Szilva ; Szõlõ ; Vörös áfonya ; Angolna ; Hering ; Lazac ; Makréla ; Pangasius ; Pisztráng ; Ponty ; Rák ; Szardínia ; Tõkehal ; Tonhal ; Borjúhús ; Csirkehús ; Disznóhús ; Kacsahús ; Marhahús ; Nyúlhús ; Pulykahús ; Ürühús ; Fácánhús ; Õzhús ; Szarvashús ; Vaddisznóhús ; Bab ; Borsó ; Csicseri borsó; Lencse; Joghurt ; Kefír ; Sajt ; kecskesajt ; juhtej ; kecsketej ; Aludttej ; tehéntej; Tejföl ; Túró; Vaj; Borsó ; Brokkoli ; Burgonya ; Cékla ; Fejessaláta ; Fokhagyma ; Hagyma ; Kapor ; Káposzta ; Karalábé ; Karfiol ; Kelbimbó ; Olíva ; Paprika ; Paradicsom ; Petrezselyem ; Póréhagyma ; Rebarbara ; Retek ; Sárgarépa ; Spárga; Spenót ; Uborka ; Vajbab ; Zeller ; Ánizs ; Babérlevél ; Bazsalikom ; Boróka ; Bors ; Borsmenta ; Cayen bors ; Citromfû ; Curry ; Édeskömény ; Fekete bors ; Gyömbér ; Chilli ; Kakukkfû ; Kapor ; Kardamon ; Kömény ; Koriander ; Kurkuma ; Majoránna ; Mustár ; Paprika ; Petrezselyem ; Rozmaring, Szegfûszeg, Szerecsendió, Szurokfû, Törött fahéj, Zsálya

Nem feltétlen okoz az étel allergia vagy intolerancia azonnali tüneteket. Sok esetben a felhalmozódott allergének egészen szokatlan tüneteket okozhatnak mint például ízületi fájdalmak, ideg gyulladások, állandó fáradtságérzet, lehangoltság. Természetesen gyakoriak a bélrendszeri tünetek is mint a colitis ulcerosa, Crohn betegség, irritabilis-bél szindróma, áteresztő-bél szindróma és még sorolhatnánk. Ezekben az esetekben szinte kivétel nélkül találunk az étrendben folyamatosan jelen levő allergént, ami nem hagyja, hogy a szervezet öngyógyító folyamatai beindulhassanak, kiváló táptalajt biztosítva ezzel számos kórokozónak amellyel alap esetben az immunrendszer kiválóan boldogulna.

Amint kiderül az allergén étel és felhagyunk ennek fogyasztásával megkönnyítjük az immunrendszer dolgát, már “csak” ki kell pucolnia az eddig felhalmozódott méreganyagokat és máris sikeresen elbánik az elszaporodott kórokozókkal.

Foglaljon időpontot

Request a Call back